UniPOS AC8001 Дополнителен додаток за монтирање на основа

320.00 ден со ДДВ

The installation set АС 8001 is designed for external installation of Fire Detectors 7000 and 8000 Series.

Категорија Ознака:

Опис

PRODUCT DESCRIPTION

The installation set АС 8001 is designed for external installation of Fire Detectors 7000 and 8000 Series.

The set might be used with bases 8000, 8000D, 8000R, 8000RD, 7100, 7100A

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “UniPOS AC8001 Дополнителен додаток за монтирање на основа”