UniPOS AC8003 Подлога за поставување на цврста површина

300.00 ден со ДДВ

The installation set АС 8003 is designed for installation of Fire Detectors 7000 and 8000 Series on rough surfaces. The set might be used with bases 8000, 8000D, 8000R, 8000RD, 7100, 7100A.

Категорија Ознака:

Опис

PRODUCT DESCRIPTION

The installation set АС 8003 is designed for installation of Fire Detectors 7000 and 8000 Series on rough surfaces. The set might be used with bases 8000, 8000D, 8000R, 8000RD, 7100, 7100A.

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “UniPOS AC8003 Подлога за поставување на цврста површина”