UniPOS FS5201 Продолжен модул за FS5200

6,970.00 ден со ДДВ

– 8 fire lines;

Категорија Ознака:

Опис

RS232/485 Interface module – provide communication between fire alarm control panels types FS5100, FS5200 and FS4000 with repeater type FS5200R products of UniPOS

Possible configurations:

FS 5200 + 5201
– 16 fire alarm lines
– 1 controllable output
– 2 relay outputs for fire

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “UniPOS FS5201 Продолжен модул за FS5200”