UniPOS FS5203 Продолжен модул за FS5200

6,660.00 ден со ДДВ

– 8 relay outputs for fire.

Категорија Ознака:

Опис

RS232/485 Interface module – provide communication between fire alarm control panels types FS5100, FS5200 and FS4000 with repeater type FS5200R products of UniPOS

Possible configurations:

FS 5200+5201+5202+5201
– 32 fire alarm lines
– 2 controllable outputs
– 2 relay outputs for fire

In each one configuration it is possible to add just one module 5203 or 5204

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “UniPOS FS5203 Продолжен модул за FS5200”