DS-PDMCS-EG2-WE, AX PRO Безжичен Slim магнетен контакт детектор

1,822.00 ден со ДДВ

DS-PDMCS-EG2-WE

Безжичен Slim магнетен контакт детектор AX PRO серија со домет до 1200 метри.

Опис

DS-PDMCS-EG2-WE

Безжичен Slim магнетен контакт детектор AX PRO серија со домет до 1200 метри

– Детектира отворање на максимално растојание од 52мм
– Соддржи сензор за мерење на амбиентална температура и индикатор за
јачина на сигнал
– Безжична комуникација со домет до 1200 метри (на отворен простор)
– Тампер функција (напред и назад)
– Поддршка за целосна далечинска конфигурација преку апликација
– ЛЕД Индикатор
– Соддржи заштита против блокирање на сигнал Frequency hopping
– Овозможува стабилна двонасочна безжична комуникација со Tri-X
Wireless технологија и AES-128 енкрипција
– RF безжична фреквенција: 868 MHz
– Батерии CR2450 x 1, 3 години трајност (со 20 пати дневно детекција на
отворање)
– 3 Vdc напојување
– Работна температура од -10 °C до +55 °C