DS-PDWL-E-WE, AX PRO Безжичен сензор за протекување на вода

3,270.00 ден со ДДВ

DS-PDWL-E-WE
Безжичен сензор за протекување на вода AX PRO серија со домет до 1200 метри
Соддржи сензор за мерење на амбиентална температура и индикатор за јачина на сигнал

Опис

DS-PDWL-E-WE
Безжичен сензор за протекување на вода AX PRO серија со домет до 1200 метри

– Соддржи сензор за мерење на амбиентална температура и индикатор за
јачина на сигнал
– Тампер функција
– Безжична комуникација со домет до 1200 метри (на отворен простор)
– Поддршка за целосна далечинска конфигурација преку апликација
– ЛЕД Индикатор
– Соддржи заштита против блокирање на сигнал Frequency hopping
– Овозможува стабилна двонасочна безжична комуникација со Tri-X
Wireless технологија и AES-128 енкрипција
– RF безжична фреквенција: 868 MHz
– Батерија CR2450 x 1, 3 години трајност (со 20 пати дневно детектирање)
– 3 Vdc напојување
– Степен на заштита: IP66
– Работна температура од -10 °C до +55 °C