DS-PS1-I-WE , AX PRO Безжична внатрешна сирена

4,610.00 ден со ДДВ

Безжична внатрешна сирена AX PRO серија со домет до 1600 метри.
Јачина на звук: 90~110dB, 3 типа на звучен сигнал (пожар, паник ипровала).

Опис

DS-PS1-I-WE (Red)
Безжична внатрешна сирена AX PRO серија со домет до 1600 метри

– Јачина на звук: 90~110dB, 3 типа на звучен сигнал (пожар, паник и
провала)
– Соддржи сензор за мерење на амбиентална температура и индикатор за
јачина на сигнал
– Поддршка за звучна и лед нотификација на активирање и деактивирање
– Тампер функција (напред и назад)
– Безжична комуникација со домет до 1600 метри (на отворен простор)
– Поддршка за целосна далечинска конфигурација преку апликација
– ЛЕД Индикатор
– Соддржи заштита против блокирање на сигнал Frequency hopping
– Овозможува стабилна двонасочна безжична комуникација со Tri-X
Wireless технологија, модулација 2GFSK и AES-128 енкрипција
– RF безжична фреквенција: 868 MHz
– Батерија CR123A x 3, 3 години трајност (со активирање на аларм два
пати неделно и свирење по 90 секунди)
– Работна температура од -10 °C до +55 °C