DS-PDBG8-EG2-WE, AX PRO Безжичен сензор за кршење стакло

3,347.00 ден со ДДВ

Безжичен сензор за кршење стакло AX PRO серија со домет до 1600 метри

– Детектирање: со помош на акустичен сензор, отворање на максимално
растојание од 43мм, удари и навалување до 25°
– Поддржува 4 нивоа на детекција на кршење: 2m,4m,6m,8m

Опис

DS-PDBG8-EG2-WE
Безжичен сензор за кршење стакло AX PRO серија со домет до 1600 метри

– Детектирање: со помош на акустичен сензор, отворање на максимално
растојание од 43мм, удари и навалување до 25°
– Поддржува 4 нивоа на детекција на кршење: 2m,4m,6m,8m
– Соддржи сензор за мерење на амбиентална температура и индикатор за
јачина на сигнал
– Соддржи надворешен алармен влез: NO, NC и бројач на импулси
– Безжична комуникација со домет до 1600 метри (на отворен простор)
– Тампер функција (напред и назад)
– Поддршка за целосна далечинска конфигурација преку апликација
– ЛЕД Индикатор
– Соддржи заштита против блокирање на сигнал Frequency hopping
– Овозможува стабилна двонасочна безжична комуникација со Tri-X
Wireless технологија и AES-128 енкрипција
– RF безжична фреквенција: 868 MHz
– Батерии CR123A x 2, 5 години трајност (со 20 детектирања дневно)
– 3 Vdc напојување
Работна температура од 10 °C до +55 °C