DS-PDMC-EG2-WE, AX PRO Безжичен стандарден магнетен контакт

2,261.00 ден со ДДВ

DS-PDMC-EG2-WE
Безжичен стандарден магнетен контакт AX PRO серија со домет до 1600 метри

Опис

DS-PDMC-EG2-WE
Безжичен стандарден магнетен контакт AX PRO серија со домет до 1600 метри

– Детектира отворање на максимално растојание од 43мм
– Соддржи сензор за мерење на амбиентална температура и индикатор за
јачина на сигнал
– Соддржи надворешен алармен влез: NO, NC и бројач на импулси
– Безжична комуникација со домет до 1600 метри (на отворен простор)
– Тампер функција (напред и назад)
– Поддршка за целосна далечинска конфигурација преку апликација
– ЛЕД Индикатор
– Соддржи заштита против блокирање на сигнал Frequency hopping
– Овозможува стабилна двонасочна безжична комуникација со Tri-X
Wireless технологија и AES-128 енкрипција
– RF безжична фреквенција: 868 MHz
– Батерии CR123A x 1, 5 години трајност (со 20 пати дневно детекција на
отворање)
– 3 Vdc напојување
– Работна температура од -10 °C до +55 °C