DS-PDMCK-EG2-WE, AX PRO Безжичен магнетен контакт комбиниран со шок сензор за удари и навалување.

2,875.00 ден со ДДВ

DS-PDMCK-EG2-WE

Безжичен магнетен контакт комбиниран со шок сензор за удари и
навалување AX PRO серија со домет до 1600 метри.

Опис

DS-PDMCK-EG2-WE

Безжичен магнетен контакт комбиниран со шок сензор за удари и
навалување AX PRO серија со домет до 1600 метри.

– Детектира: отворање на максимално растојание од 43мм, удари и
навалување до 25°
– Поддржува 3 нивоа на детекција на удар: високо, нормално и ниско
– Соддржи сензор за мерење на амбиентална температура и индикатор за
јачина на сигнал
– Соддржи надворешен алармен влез: NO, NC и бројач на импулси
– Безжична комуникација со домет до 1600 метри (на отворен простор)
– Тампер функција (напред и назад)
– Поддршка за целосна далечинска конфигурација преку апликација
– ЛЕД Индикатор
– Соддржи заштита против блокирање на сигнал Frequency hopping
– Овозможува стабилна двонасочна безжична комуникација со Tri-X
Wireless технологија и AES-128 енкрипција
– RF безжична фреквенција: 868 MHz
– Батерии CR123A x 1, 3 години трајност (со 20 пати дневно детекција на
отворање)
– 3 Vdc напојување