DS-PDP15P-EG2-WE, AX PRO Безжичен PIR детектор

3,314.00 ден со ДДВ

Безжичен PIR детектор AX PRO серија со домет до 1600 метри- Домет на детекција 15 метри, агол на покривање 85.9 степени, детекција на брзина на движење 0.3~2 m/s, со PET immunity до 30Kg.

Опис

Безжичен PIR детектор AX PRO серија со домет до 1600 метри- Домет на детекција 15 метри, агол на покривање 85.9 степени, детекција на брзина на движење 0.3~2 m/s, со PET immunity до 30Kg.

– Дигитална температурна компензација: дигитално ја подесува својата
сензитивност за да изврши детекција кога температурата на околниот
простор е блиска со температура на тело
– Заштита и на ризичниот простор веднаш под сензорот
– Автоматска сензитивност: самоподесување кон променливите услови на
околината за да обезбеди стабилност и точна детекција на провали
– Безжична комуникација со домет до 1600 метри (на отворен простор)
– Тампер функција (напред и назад)
– Поддршка за целосна далечинска конфигурација преку апликација
– Соддржи заштита против блокирање на сигнал Frequency hopping
– Овозможува стабилна двонасочна безжична комуникација со Tri-X
Wireless технологија и AES-128 енкрипција
– Соддржи сензор за мерење на амбиентална температура
– RF безжична фреквенција: 868 MHz
– Висина на инсталација од 1.8 до 2.4 метри
– Батерија 1×CR123A, 3.0V, 5 години трајност (со 20 пати дневно
детекција на движење)
– Индикатори за јачина на сигнал
– Работна температура од -10 °C до +55 °C
Опционални држачи за ѕидна и плафонска монтажа