DS-PDPC12P-EG2-WE, AX PRO Безжичен PIR + Камера детектор

8,362.00 ден со ДДВ

Безжичен PIR + Камера детектор AX PRO серија со домет до 800 метри

Домет на детекција 12 метри, агол на покривање 85.9 степени, детекција на брзина на движење 0.3~2 m/s, со PET immunity до 30Kg.

Опис

DS-PDPC12P-EG2-WE

Безжичен PIR + Камера детектор AX PRO серија со домет до 800 метри

– Домет на детекција 12 метри, агол на покривање 85.9 степени, детекција
на брзина на движење 0.3~2 m/s, со PET immunity до 30Kg
– Соддржи камера со агол на гледање: 88°(H), 68°(V), снимање и праќање
на видео клип од слики JPEG со резолуција 640*480, соддржи IR за ноќно
гледање со домет 12 метри
– Дигитална температурна компензација: дигитално ја подесува својата
сензитивност за да изврши детекција кога температурата на околниот
простор е блиска со температура на тело
– Заштита и на ризичниот простор веднаш под сензорот
– Автоматска сензитивност: самоподесување кон променливите услови на
околината за да обезбеди стабилност и точна детекција на провали
– Безжична комуникација со домет до 800 метри (на отворен простор)
– Тампер функција (напред и назад)
– Поддршка за целосна далечинска конфигурација преку апликација
– Соддржи заштита против блокирање на сигнал Frequency hopping
– Овозможува стабилна двонасочна безжична комуникација со CAM-X
Wireless технологија и AES-128 енкрипција
– Соддржи сензор за мерење на амбиентална температура
– RF безжична фреквенција: 868 MHz
– Висина на инсталација од 1.8 до 2.4 метри
– Батерија 3×CR123A, 3.0V, 6 години трајност (со праќање на видео два
пати неделно)
– Индикатори за јачина на сигнал
– Работна температура од -10°C до +55°C
– Опционални држачи за ѕидна и плафонска монтажа