DS-PDPG12P-EG2-WE, AX PRO Безжичен PIR + Glassbreak детектор

5,256.00 ден со ДДВ

Безжичен PIR + Glassbreak детектор AX PRO серија со домет до 1600 метри – Домет на детекција 12 метри, агол на покривање 85.9 степени, детекција на брзина на движење 0.3~2 m/s, со PET immunity до 30Kg

Опис

Безжичен PIR + Glassbreak детектор AX PRO серија со домет до 1600 метри – Домет на детекција 12 метри, агол на покривање 85.9 степени, детекција на брзина на движење 0.3~2 m/s, со PET immunity до 30Kg

– Соддржи сензор за детекција на кршење стакло со домет од 8 метри (
дебелина на стакло 2.4mm~6.4mm; големина 0.3m x 0.3m~3m x 3m)
– Дигитална температурна компензација: дигитално ја подесува својата
сензитивност за да изврши детекција кога температурата на околниот
простор е блиска со температура на тело
– Заштита и на ризичниот простор веднаш под сензорот
– Автоматска сензитивност: самоподесување кон променливите услови на
околината за да обезбеди стабилност и точна детекција на провали
– Безжична комуникација со домет до 1600 метри (на отворен простор)
– Тампер функција (напред и назад)
– Поддршка за целосна далечинска конфигурација преку апликација
– Соддржи заштита против блокирање на сигнал Frequency hopping
– Овозможува стабилна двонасочна безжична комуникација со Tri-X
Wireless технологија и AES-128 енкрипција
– Соддржи сензор за мерење на амбиентална температура
– RF безжична фреквенција: 868 MHz
– Висина на инсталација од 1.8 до 2.4 метри
– Батерија 2×CR123A, 3.0V, 4 години трајност (со 20 пати дневно
детекција на движење)
– Индикатори за јачина на сигнал
– Работна температура од -10°C до +55°C
– Опционални држачи за ѕидна и плафонска монтажа