DS-PDSMK-S-WE, AX PRO Безжичен Димно-оптички ПП сензор

4,326.00 ден со ДДВ

DS-PDSMK-S-WE
Безжичен Димно-оптички ПП сензор AX PRO серија со домет до 800 метри.

Опис

DS-PDSMK-S-WE
Безжичен Димно-оптички ПП сензор AX PRO серија со домет до 800 метри

– Детектирање на чад со помош на фотоелектричен сензор
– Соддржи сензор за мерење на амбиентална температура и индикатор за
јачина на сигнал
– Безжична комуникација со домет до 800 метри (на отворен простор)
– Поддршка за целосна далечинска конфигурација преку апликација
– ЛЕД Индикатор
– Соддржи заштита против блокирање на сигнал Frequency hopping
– Овозможува стабилна двонасочна безжична комуникација со Tri-X
Wireless технологија и AES-128 енкрипција
– RF безжична фреквенција: 868 MHz
– Батерија CR17450 x 1, 10 години трајност (во стандарден Standby статус)
– 3 Vdc напојување
– Работна температура од -10 °C до +60 °C