DS-PKF1-WE, AX PRO Далечинско

2,300.00 ден со ДДВ

Далечинско AX PRO серија со домет до 900 метри

– Соддржи 4 х Копчиња: 2 х Stay/Away активирање и деактивирање, 2 х
програмабилни
– Поддршка за целосна далечинска конфигурација преку апликација
– ЛЕД Индикатор 868 MHz.

Опис

Далечинско AX PRO серија со домет до 900 метри

– Соддржи 4 х Копчиња: 2 х Stay/Away активирање и деактивирање, 2 х
програмабилни
– Поддршка за целосна далечинска конфигурација преку апликација
– ЛЕД Индикатор
– Соддржи заштита против блокирање на сигнал Frequency hopping
– Овозможува стабилна двонасочна безжична комуникација со Tri-X
Wireless технологија, модулација 2GFSK и AES-128 енкрипција
– RF безжична фреквенција: 868 MHz
– Батерија CR2032 x 1, 3 години трајност
– Работна температура од -10 °C до +55 °C