DS-PWA96-Kit-WE, AX PRO Безжичен алармен пакет.

24,123.00 ден со ДДВ

AX PRO Hub со LAN/WIFI/3G/4G: DS-PWA96-M-WE, Безжичен PIR: DS-PDP15P-EG2-WE, Безжичен магнетен контакт: DS-PDMC-EG2-WE, Далечинско: DS-PKF1-WE

Категорија Ознака:

Опис

AX PRO Hub со LAN/WIFI/3G/4G: DS-PWA96-M-WE, Безжичен PIR: DS-PDP15P-EG2-WE, Безжичен магнетен контакт: DS-PDMC-EG2-WE, Далечинско: DS-PKF1-WE

– Комплетно безжично решение
– Нова генерација на безжична комуникација: Tri-X/Cam-X технологија
– Безжична трансмиција со голем домет до 2000 метри
– Стабилна и сигурна двонасочна безжична комуникација со AES-128
енкрипција
– Алармниот систем поддржува до 96 х безжични зони и модули (48 х PIR
камери), 4 безжични рипитери, 48 х далечински и тагови, 6 х безжични
сирени, 8 х тастатури и таг читачи, вграден читач на тагови и картици на
централата
– Поддржува: 32 х Партиции и 48 х Корисници
– Поддршка за Автоматизација со безжични модули: ниско напонско реле,
високо напонски прекидач и високо напонски безжичен утикач
– Поддржува конекција на 4 on-board Камери за Видео Верификација
– Снимање на видео клип за верификација од 7 секунди ( Pre-alarm (5
секунди) и Post-alarm (2 секунди)) и испраќање како Push нотификација на
мобилна апликација или во мониторинг центар
– Поддржува комуникација преку LAN (10M/100M), WIFI (802.11b/g/n) и
3G/4G (Два СИМ слота)
– Нуди стабилна и сигурна функционалност со својата двонасочна
безжична технологија
– Соддржи заштита против блокирање на сигнал Frequency hopping
– Поддржува активирање/деактивирање преку тастатура, далечинско,
клиент апликација на мобилен телефон, IVMS-4200 и тагови.
– Примање на нотификации преку EMail и Push нотификации на Hik-Connect
мобилна апликација, SMS пораки и гласовни телефонски повици
– Поддржува: Гласовни известувања
– Конфигурација преку: Web client, mobile client, и Convergence Cloud
– Испраќање дојави кон мониторинг центар преку протоколи SIA-Contact ID
– Поддржува Ehome 5.0 протоколи.
– 1 инсталер, 1 администратор и 46 корисници
– Вградена литиумска батерија 4520 mAh, обезбедува работа до 12 часа
без напојување
– Напојување 5 VDC , 10W
– Сертификати: EN50131 Grade 2, CE, Rohs/Reach/WEEE