Безконтактна картичка Mifare

29.00 ден со ДДВ

Опис

Mifare 1k 13.56MHz безконтактна (сјајна) картица – Погодна за двострано печатење во боја. Картицата има големина од 86 x 54 x 0,8 mm. Секоја картица е пакувана поединечно во целофан и има отпечатен код

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Безконтактна картичка Mifare”