Anviz А300 Терминал за евиденција на работно време

13,890.00 ден со ДДВ

USB/LAN/WiFi опцинално
Отчитување на Картичка/Шифра/Отисок
Црно бел екран
Со реле за ел.брава
Бесплатен софтвер на Македонски јазик.

Out of stock

Description

USB/LAN/WiFi опцинално
Отчитување на Картичка/Шифра/Отисок
Црно бел екран
Со реле за ел.брава
20000 корисници меморија
100000 записи меморија
Бесплатен софтвер на Македонски јазик.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Anviz А300 Терминал за евиденција на работно време”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *