Generic 208B-W Самостоен читач за врата водо-отпорен

2,960.00 ден со ДДВ

Description

RFID Single door 208B-W Waterproof Access Control, Читач со реле за ел. брава, заштита од вода.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Generic 208B-W Самостоен читач за врата водо-отпорен”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *