Hikvision DS-K1T802M Самостоен терминал за контрола на пристап Mifare/EM125kHz

6,420.00 ден со ДДВ

Различни режими на овластување. 3000 картици и 10.000 настани. Вграден матричен дисплеј 128×64.TCP / IP. Погоден за внатрешна инсталација.

Категорија Ознака:

Опис

Поддржува Mifare/EM125 картици. Различни режими на овластување (картица / картица + PIN код). Меморија за 3000 карти и 10.000 настани. Вграден матричен дисплеј 128×64. Дигитална тастатура за ПИН. Влезови: 1 за копче за излез, 1 за статус на врата. Излези: 1 за ѕвонче, 1 за Е-
заклучување. LED и звучна индикација, тампер и надзорна функција. TCP / IP комуникација. Работна температура од -20 ° C до + 65 ° C. Погоден за внатрешна инсталација. Напојување 12V DC / 0.17A. Димензии 126,5 × 94,5 × 24 mm

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Hikvision DS-K1T802M Самостоен терминал за контрола на пристап Mifare/EM125kHz”