Hikvision DS-K1201MF Комбиниран биометриски читач на отпечатоци од прсти и читач на безконтактни картици Mifare

6,980.00 ден

Поддржува RS – 485 интерфејс. Различни режими на овластување. 5000 отпечатоци од прсти. Погоден за надворешна монтажа (IP65).Напојување 12V DC.

Description

Поддржува RS – 485 интерфејс. Различни режими на овластување (картица / отпечаток од прст / картица + отпечаток од прст). Меморија за 5000 отпечатоци од прсти, CMOS оптички модул. LED и звучна индикација, тампер, вграден часовник и функцијата за чување. Работна температураод -40 ° C до + 70 ° C. Погоден за надворешна монтажа (IP65).Напојување 12V DC. Димензии 62 × 132 × 44 mm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hikvision DS-K1201MF Комбиниран биометриски читач на отпечатоци од прсти и читач на безконтактни картици Mifare”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *