Hikvision DS-K2802 Контролер за 2 врати двострано.

11,970.00 ден со ДДВ

Поддржува 4 Wiegand читачи (w26/w34). 2 релејни излеза (1 за контрола на врата, 1 алармен). 3 алармни влеза (статус на врата, Exit копче, 1 програмабилен)

Категорија Ознака:

Опис

Поддржува 4 Wiegand читачи (w26/w34). 2 релејни излеза (1 за контрола на врата, 1 алармен). 3 алармни влеза (статус на врата, Exit копче, 1 програмабилен). Бафер меморија за 10.000 корисници и логирање до 50.000 настани. Вграден TCP / IP интерфејс за комуникација. LED индикатор за статус (моќ, комуникација, системски проблем). Поддржува NTP часовна синхронизација, функција за чување, режим за онлајн / офлајн. Локален анти-passback, овозможува пристап на корисникот со Master картица. Вклучува метална кутија со клуч и единица за напојување (без резервна батерија) 220 / 12V 50W

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Hikvision DS-K2802 Контролер за 2 врати двострано.”