Hikvision DS-K2804 Контролер за 4 врати двострано

12,970.00 ден со ДДВ

Поддржува 4 Wiegand читачи. 8 релејни излеза. Меморија за 10.000 корисници и 50.000 настани. TCP / IP. Метална кутија и единица за напојување.

Категорија Ознака:

Опис

Поддржува 4 Wiegand читачи (w26 / w34). 8 релејни излези (4 за контрола на вратата, 4 аларми). 12 алармни влеза (4 за статус на врата, 4 Exit копчиња и 4 програмабилни). Бафер меморија за 10.000 корисници и логирање до 50.000 настани. Вграден TCP / IP интерфејс за комуникација. LED индикатор за статусот (моќ,
комуникација, системски проблем). Поддржува NTP часовна синхронизација, функција за чување, режим за онлајн / офлајн. Локален анти-passback, oвозможува пристап на корисникот со Master картица. Вклучува метална кутија со клуч и напојување (без резервна батерија) 220 / 12V 100W

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Hikvision DS-K2804 Контролер за 4 врати двострано”