Hikvision DS-K1802E Безконтактен читач за картици Mifare/EM 125kHz

1,995.00 ден со ДДВ

Поддржува Wiegand (w26 / w34) интерфејс. Работна температура -20 ° C до + 65 ° C. Погоден за надворешна монтажа (IP65).

Description

Поддржува Wiegand (w26 / w34) интерфејс. LED и звучна индикација, функција за чување. Работна температура -20 ° C до + 65 ° C. Погоден за надворешна монтажа (IP65). Димензии 116 × 43 × 17 mm. Mifare или EM 125kHz

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Hikvision DS-K1802E Безконтактен читач за картици Mifare/EM 125kHz”

Вашата адреса за е-пошта нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *