Hikvision DS-K1T801M Самостоен терминал за контрола на пристап Mifare/EM125

3,420.00 ден со ДДВ

Безконтактен читач за картици Mifare. Wiegand (w26 / w34) интерфејс. LED и звучна индикација, функција за чување.Погоден за надворешна монтажа (IP65).

Категорија Ознака:

Опис

Поддржува Mifare/EM125 картици. Различни режими на овластување (картица / картица + PIN код). Меморија за 3000 картици. Дигитална тастатура за ПИН. Влезови: 1 за копче за излез, 1 за статус на врата. Излези: 1 за ѕвонче, 1 за Е-заклучување. LED и звучна индикација, тампер и
надзорна функција. Работна температура од -20 ° C до + 65 ° C. Погоден за внатрешна инсталација. Напојување 12V DC / 0.17A. Димензии 126,5 × 94,5 × 24 mm

Критики

Нема критики сеуште.

Бидете први кои ќе разгледате “Hikvision DS-K1T801M Самостоен терминал за контрола на пристап Mifare/EM125”